Lugeja fotod: kaitseväelased toimetasid Karepal

Autor: Aivar Hundimägi • 15. mai 2021
Jaga lugu
Kaitseväelased Karepal
Autor: Lääne-Virumaa Uudiste lugeja saadetud foto

Kuigi kaitseväe suurõppus Kevadtorm 2021 alguspäev on 17. mai, siis võis juba täna Karepal näha kaitseväelasi metsas harjutamas.

Lääne-Virumaa Uudiste lugeja saatis toimetusele fotod kaitseväelaste toimetamisest Karepal. Ootame ka teistelt lugejatelt fotosid sellest, mis Lääne-Virumaal toimub. Kõige mugavam on fotode edastamiseks kasutada meie veebilehel olevaid võimalusi.

Kaitseväelased Karepal.

Esmaspäevast algav Kevadtorm 2021 on suurim iga-aastane õppus, mille eesmärk on harjutada kokku erinevaid kaitseväe üksuseid. Kevadtorm 2021 veebilehe vahendusel saab teada, et õppusel osalevad nii tegevväelased, ajateenijad, reservväelased kui ka liitlassõdurid.

Õppus toimub Põhja- ja Kesk-Eestis 17. maist kuni 5. juunini. Õppuse peamised tegevused koonduvad kaitseväe keskpolügoonile, kuid toimuvad osaliselt ka avalikus ruumis, kus väljaõppemaht on koroonaviiruse tõttu planeeritust siiski väiksem.

Kokku on õppusel osalemas pea 7000 kaitseväelast Eestist, Ameerika Ühendriikidest, Lätist, Poolast, Itaaliast, Prantsusmaalt, Taanist ja Ühendkuningriigist.

Isikkoosseisust ligikaudu 300 on reservväelased, kelle osalemine õppusel on kaitseväe tegevuses kõige kriitilisema tähtsusega. Nende saabumisel kasutatakse tervisedeklaratsioone ning kiirtestimist, et maksimaalselt tagada tervete inimeste osalemine.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!