Kolm soovitust: kuhu minna nädalavahetusel

Autor: Kristjan Ojang • 28. mai 2021
Jaga lugu

Pakume kolm soovitust aktiivsele inimesele, kes ei taha tervet nädalavahetust kodus veeta.

Palmse mõis.
Autor: Andres Haabu

Lahemaa rahvuspargi juubeliaasta avamine Palmses

Lahemaa rahvuspark tähistab tänavu 50. sünnipäeva ja sestap saab ka eesolev suvi olema sündmusterohke. Pidustused algavad juba homme, 29. mail, Palmse mõisa peahoone ees.

Kes tahab kuulda pidulikke sõnavõtte, võiks Palmsesse kohale jõuda juba südapäevaks, kuid muusikahuviliste jaoks ootab tõeline maiuspala ees kell 13:00, kui algab Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandi kontsert. Üritus on tasuta. Rohkem infot leiab Lahemaa rahvuspargi juubeliaasta avamise facebooki lehelt.

Kaader filmist "Nomaadimaa". Foto: IMDB

Rakvere Teatrikino

Käesoleval nädalal sai võimalikuks jälle kinode külastamine. Rakvere Teatrikinos toimuvad tänaõhtul esilinastused filmidele "Kaose planeet" ja "Kodzilla vs. Kong". Samu filme saab näha ka nädalavaetusel, lisaks neile ka kogu pere animafilme. Lääne-Virumaa Uudised soovitab aga minna pühapäeva õhtul kell 17:40 nautima filmi "Nomaadimaa", mis on auhindu võitnud mitmetel rahvusvahelistel filmifestivalidel ja mis võiks olla paras suutäis ka veidi kriitilisema maitsega filmisõbrale. Lisainfo Rakvere Teatrikino kodulehel.

3x3 korvpalliturniir eelmisel aastal Haljalas. Foto: basket3x3.ee

3x3 korvpalliturniir Võsul

Natuke sportlikku tegevust ka. Pühapäeval kell 10:00 pannakse Võsu rannaväljakutel pall mängu 3x3 korvpallis, kuhu on oodatud osalema amatöörvõistkonnad. Võistkonnas on lubatud kasutada vaid mängijaid, kes on pärit Lääne-Virumaalt või praegusel ajal elavad siin. Ühtegi Eesti meistriliiga mängijat meeskondades osaleda ei tohi. Lisainfo Lääne-Virumaa Spordiliidu kodulehel.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!