Pulmadest sai alguse juba 9 aastat kestnud leivategu

Autor: Aivar Hundimägi • 28. mai 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kadrina vallas asuva Ukunurga talu perenaine Jaana Kiipus soovis oma pulmas süüa enda küpsetatud leiba. Kaks kuud harjutamist ja enda küpsetatud leib oli pulmakülaliste laual.

Ukunurga talu perenaine Jaana Kiipus avas täna oma talu juures leivakapi, kust saab värsket leiba osta.
Autor: Aivar Hundimägi

Nüüd, üheksa aastat hiljem, avas ta enda kodu juures uhke leivakapi, kust kõik soovijad värsket leiba ja tulevikus ka teisi toidukaupu kontaktivabalt osta saavad. Tuleb ainult kapiuks lahti teha, kuni kaheksast sordist leivast endale meelepärane valida, ja raha kappi jätta. Päts leiba maksab 3 eurot.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või osta ligipääs allolevalt lingilt
EraisikEttevõte
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!