Lääne-Virumaa turism ootab suvehooajalt päästvat teenistust

Autor: Kristjan Ojang • 10. juuni 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu
Kui suuri üritusi ei saanud vahepealsete piirangute tõttu läbi viia, siis väikestele gruppidele suunatud tegevused hoidsid turismiettevõtteid elus.
Autor: Lammamäe Puhkekeskus

Turismi kõrghooaeg on peagi käes ning homme veelgi leevenevad koroonapiirangud soodustavad nii siseruumides kui välistes tingimustes korraldatavate ürituste pidamist. Kuidas on kaks koroonalainet muutnud Lääne-Virumaa ettevõtete tegevusplaane?

"Rohkem kui kunagi varem mõeldakse ärimudelite muutmisele ja oma teenuste disainimisele," sõnab MTÜ Eesti Maaturism tegevjuht Raili Mengel, kelle sõnul on kohaliku turismi suurimaks väljakutseks jätkuvalt teenuste osutamine kehtima jäävate piirangutega. Mengeli sõnul on põhilisteks märksõnadeks jätkuvakt võimalikult paljude külaliste võõrustamine, aga vähem tähtis pole pakkuda meeldejäävaid ja kosutavaid elamusi ning kõike seda vastutustundlikult ja turvaliselt.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!