Kuhu minna nädalavahetusel?

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 23. juuli 2021
Jaga lugu

Saabuv nädalavahetus on sündmusterohke ning põnevat avastamist leiab üle terve Lääne-Virumaa. Enamus üritusi on seotud avatud talude päevaga, kuid lisaks sellele pakutakse ka kontserte ja spordisündmusi.

Sel nädalavahetusel peetakse avatud talude päeva.
Autor: avatudtalud.ee

Avatud talud

Sel nädalavahetusel avavad talud ja maaettevõtted taas oma uksed ning ootavad külastajaid. Avatud talude päeval osaleb Lääne-Virumaalt 22 talu. Kuigi põhipäev on pühapäev, mil avatud kõik registreerunud talud, saab päris suure tiiru taludes teha ka laupäeval. Täpsema ülevaate sellest, mida Lääne-Virumaa talud pakuvad, leiab loost "Avatud talud ootavad külastajaid".

Seotud lood

Tanel Padar ja Band Võsu sadamas

Võsu sadamakontsertide sari jätkub laupäeval Tanel Padari akustilise kontserdiga. Külastajaid lubatakse üritusele alates kella 19-st, kontsert algab tund aega hiljem. Sündmus on vanusepiiranguta, alaealisel on lubatud kontserdi alal viibida vaid koos pileti soetanud täiskasvanu saatel. Lisainfot leiab sotsiaalmeediast või piletilevi kodulehelt.

Tanel Padar esineb laupäeval Võsu sadamas.
Autor: Raul Mee

Triatlon Ebaveres

Kanged spordimehed ja -naised saavad oma võimed proovile panna sel laupäeval startival triatlonil "Ebavere kange". Võistlusele antakse start Äntu paisjärvel kell 16. Sportlik õhtu jätkub kell 20 algava kontserdiga, kus peaesinejaks on ansambel Hellad Velled. Pidu on külastajatele tasuta. Rohkem infot leiab ürituse Facebooki lehelt.

Laupäeval peetakse Ebavere triatloni võistlus.
Autor: kuvatõmmis

Rallikrossi Eesti ja Põhja-Euroopa meistrivõistluste etapp Kehalas

Oma maiuspala pakutakse sel nädalavahetusel ka autospordisõpradele, kui laupäeval ja pühapäeval peetakse Kehalas rallikrossi Eesti ja Põhja-Euroopa meistrivõistluste etapid. Eesti sarja punkte jagatakse laupäeval ja Põhja-Euroopa sarja sõidud peetakse pühapäeval. Võidusõidud algavad hommikul kell 10. Täpsema info leiab lehelt estrx.eu.

Kiired autod stardivad nädalavahetusel Kehalas peetavale rallikrossile.
Autor: estrx.ee

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!