• 27.07.21, 09:52

Valgejõe sild avati taas liikluseks

Tapa-Loobu maanteel Tapa linna piiril asuv sild oli pikemalt suletud, sest veebruari lõpust käisid ehitustööd. Nüüd saab seal taas liigelda.
Valgejõe sild on taas liiklusele avatud.
  • Valgejõe sild on taas liiklusele avatud. Foto: Eva Klaas
Amortiseerunud silla asemel rajati täiesti uus ja tänapäevastele vajadustele vastav sild.
Lisaks sai korda lõik Tapa-Loobu maanteest ning rajati konnatunnelid.
Tapa ja Kadrina valla piiril asuv Valgejõe sild oli kavas esialgu avada küll juba 26. juunil, kuid lükati täpselt kuu võrra edasi. Remondiga tegeleva Nordpont OÜ põhjendas valmimistähtaja edasilükkamist ehitusmaterjalide tarnete viibimise ja eritööde tiheda graafikuga.
Praeguseks ongi teelõik, kus sild asub, taas liikluseks avatud. Uue silla põhiprojekti kohaselt oli 2020. aasta seisuga liiklusagedus silla juures kuni 1600 autot ööpäevas ning prognoositakse liiklussageduse kasvu. Esmaspäeval, silla taasavamise päeval, oli pärastlõunal umbes poole tunni jooksul näha enam kui kümmet autot ja ka paari ratturit teelõiku kasutamas.
Samal ajal küll käisid ka veel tööd, mis tunduvad olevat jõudnud lõppjärku.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele