• 03.08.21, 13:48

Salamüük viib "Pühitsuse" piletihinnad alla

Rakvere Vallimäel 15. augustil toimuva suursündmuse "Pühitsus" piletite salamüük toimub sel laupäeval kella 11:00-14:00 Põhjakeskuses.
Kristjan Järvi (keskel) juhtimisel toimub Rakvere Vallimäel suurkontsert "Pühitsus".
  • Kristjan Järvi (keskel) juhtimisel toimub Rakvere Vallimäel suurkontsert "Pühitsus". Foto: erakogu
Põhjakeskuse salamüügilt saab "Pühitsusele" pileteid hankida eriti soodsalt.
”Pühitsus” on suur sündmus, kus oma jõud ühendavad Kristjan Järvi Ensemble, NOËP, Mick ja Angeelia Pedaja ning Anett. Kontserdi kunstiliseks juhiks on teada-tuntud žanripiiride ületaja ja murdja Kristjan Järvi.
Kristjan Järvi rääkis, et “Pühitsus” pole pelgalt sündmus, vaid kogemus.
"See on kogemus, mis tõstab aujärjele enese määratlemise osana millestki suuremast ning võime iseseisvalt mõelda. Räägin oludest, mis võimaldasid esile kerkida muusikuil nagu NOËP, Anett ning Mick ja Angeelia Pedaja, kes koos minu ansambliga oma loomingut esitavad," ütles Järvi.
Vokaalsolistidega seisab võrdsetel alustel laval Kristjan Järvi Ensemble ja bänd koosseisus Raun Juurikas (klahvpill), Pent Järve (kitarr), Raimond Mägi (bass) ja Ramuel Tafenau (trummid).

Seotud lood

Uudised
  • 24.07.21, 07:00
Kristjan Järvi juhtimisel sünnib Vallimäel "Pühitsus"
Fotod kontsert-lavastuse peaproovist.
Teada-tuntud žanripiiride ületaja ja murdja Kristjan Järvi toob augustis kreisilinnas lavale võimsa koosluse. Neli muusikut ühendavad jõu suurkontserdil Rakvere Vallimäe vabaõhukompleksis.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele