Tapa südalinnas Pikal tänaval tegutsev osaühing Saiaäri on linna üks pikima ajalooga ettevõtteid. Äris pakutavad pirukad, saiad, koogid ning teised kondiitritooted on kohalike seas tuntud ja hinnatud.

- Hommik hea-paremaga: Tapal asuva saiaäri juhataja Liina Milvaste-Valvik paneb maiused letile.
- Foto: Eva Klaas
Kohalikud teavad, et kui neelud kindla piruka või koogi järgi käivad, on mõistlik juba hommikul sammud tuttavasse väikepoodi seada, sest õhtupoolikul võivad letid juba kaubast üsna tühjad olla. On küll ka variant, mis tagab kauba igal juhul, õigel ajal ja soovitud koguses - selle saab ka ette tellida.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.