Kombain süttis kaks korda

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 16. august 2021
Jaga lugu

Reedel hakkas Nugeri külas tossama teraviljakombain, mis samal päeval läks põlema veel teist korda.

Fotol on üks varasem tuleõnnetus kombainiga.
Autor: Salva Kindlustus

Kell 14.55 alanud esimese põlengu puhkemisel kasutasid kohal viibinud inimesed käepärast olnud tulekustuti ära, kuid kahjuks sellest ei piisanud ning appi tuli kutsuda päästjad. Kella 15.36-ks oli Kunda päästekomando meeskond ohtliku olukorra likvideerinud.

Vaid poolteist tundi hiljem anti häirekeskusele teada, et sama kombain oli suundunud põllule edasi töötama ning seekord olid masinast välja löönud leegid. Ka sel korral said kohalviibijad suuremad leegid kustutatud, kuid päästjad likvideerisid põlengu lõplikult kella 17.43-ks. Kombain enam põllule tagasi ei läinud, vaid viidi remonditöökotta.

13. augustil kell 22.56 kutsuti päästjad Kadrinasse tankla juurde, kus oli süttinud tänavavalgustuse post ning sellelt kukkunud lamp süüdanud ka rohu. Kohale kiirustanud Kadrina vabatahtlikud päästjad kustutasid põlengu kahe ämbritäie veega.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!