Vinni vald pidutseb mitu päeva jutti

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 16. august 2021
Jaga lugu

Tänasest (16. augustist) kuni 22. augustini toimuvad Vinni valla päevad, mille raames korraldatakse mitmeid kontserte, simmaneid ja kodukohvikute päev. Tegevusi leidub külastajatele igas vanuses nii päevasel kui õhtusel ajal.

Autor: Vinni vallavalitsus

"Põhirõhk on kontsertidel, mille hulgast peaks iga muusikahuviline endale sobiva leidma," tutvustas ürituse korraldaja, valla kultuurikoordinaator Urmas Lindlo ning lisas, et legendaarsete esinejate kõrval leidub ka "nišitoodangut" veidi teistsuguse maitsega kuulajatele.

Avapaugu vallapäevadele annavad teisipäeval, 17.augustil, Ivo Linna ja Antti Kammiste, kes astuvad üles Ulvi klubi terrassil. Nädala lõpetavad pühapäeval kell 16 Tudu kirikus Karl Madis ja Margus Martmaa.

Kahe elava legendi etteaste vahele jäävad nädala jooksul Marek Sadam ja Martin Trudnikov Roelas, Hispaania organist Loreto Aramendi Viru-Jaagupi kiriku orelil, simmanid, piknikud ja palju muud.

Populaarne ja oodatud sündmus on ka kodukohviku päev 21. augustil, mil oma uksed avavad 19 kodu, asutust ja seltsingut. "Kodukohvikute kohta saad täpsemat infot Navicup äpist, mis sind ka kohvikutesse kohale aitab. Ka sel aastal käib templite kogumise mäng - käi mööda kohvikuid ja kogu templeid!“ tutvustas Urmas Lindlo. Ta kutsus võtma ette ka retki loodusesse valla paljudel matkaradadel ja külastama Roela käbimaja, mis on avatud reedest pühapäevani.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!