• 19.08.21, 09:25

Tugev tuul andis päästjaile tööd

Päästjail tuli tuulisel kesknädalal käia eemaldamas teedele langenud puid.
Tugev tuul tegi kurja. Foto on illustratiivne.
  • Tugev tuul tegi kurja. Foto on illustratiivne. Foto: Raul Mee
Möödunud ööpäeval said päästjad tugevast tuulest tingitud teedele kukkunud puude ja elektriliinide eemaldamiseks Lääne-Virumaal kaheksa ja Ida-Virumaal 11 väljakutset.
Oli ka hullujulge, kes tugeva tuulega tuld tegi.
Eile kell 15.48 leidis väljakutselt tagasi sõitev Väike-Maarja päästekomando Pudivere külas järelevalveta lõkke. Kuna lõkke tegemise tuleohutusnõuded sätestavad, et lõket ei tohi jätta järelevalveta, kustutasid päästjad ümbrust ohustava tulekolde.
Mõne aja pärast ilmus välja lõkkemeister, kes ei mõistnud, miks päästjad tema kätetöö kustutanud olid, ja vajas seepärast nõustamist.

Seotud lood

Uudised
  • 31.07.21, 13:48
Torm oli suhteliselt rahulik
Prognoosi kohaselt puhus eile õhtupoolikul tuul kuni 28 meetrit sekundis. Tormi-iilid ja hoovihm kogusid hoogu ka Lääne-Virumaal, aga maru suurt kahju ei teinud.
Uudised
  • 19.07.21, 12:24
Äikesetormid räsisid Haljala valda
Päästjatel olid eilsete tormituulte tõttu käed tööd täis. Haljala vallas tuli käia viiel korral eemaldamas teele kukkunud puid, mis olid liikluse kas osaliselt või täielikult seiskanud.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele