• 25.08.21, 13:16

Eipri külas saab näha tuleetendust

Eipri küla kutsub kokkutulekule ja kauaoodatud tänavavalgustuse pidulikule avamisele laupäeval, 28. augustil. Sündmust tähistatakse tuleteater Zerkala tuleetendusega
Eipri küla sai tänavavalgustuse tänu Väike-Maarja valla kaasava eelarve konkursi võidule.
  • Eipri küla sai tänavavalgustuse tänu Väike-Maarja valla kaasava eelarve konkursi võidule. Foto: Eipri külaselts
Sündmus „Valgustatud Eipri“ algab kell 17 Eipri külamaja juures. Seejärel on võimalik ühiselt külastada möödunud aastal Eipri lähistel taastatud Lebavere metsavennapunkrit, start on kell 17.30 külamaja juurest.
Kell 18.30 algab külamajast ühine ringkäik/ringsõit Eipri ajalooliste objektide juurde. Mõlemad väljasõidud on kavandatud toimuma osalejate oma transpordiga.
Kell 20 tutvustavad külamaja juures ettevõtlikud eiprilased oma ettevõtteid. Kell 21 saab alguse tänavavalgustuse pidulik avamine – esmalt annab tuleteater Zerkala tuleetenduse ja seejärel süttib ka tänavavalgustus.
Sündmus on tasuta. Kehakinnituseks pakutakse kokkutuleku suppi, mille jaoks tuleks sularaha kaasa võtta.
Sündmust korraldab Eipri Külaselts. Projekti „Valgustatud Eipri“ on rahastatud kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest, sündmuse korraldamist toetavad rahaliselt ka Väike-Maarja vallavalitsus ja Eipri külaselts. Eipri küla tänavavalgustus valmis tänu ettepaneku võidule Väike-Maarja kaasava eelarve konkursil.

Seotud lood

Uudised
  • 22.08.21, 13:55
Väike-Maarja kandi rahvas nautis kodukohvikute päeva
Taasiseseisvumispäeval peeti Väike-Maarja kandis kodukohvikute päeva, kolmeteistkümnest ühe-päeva kohvikust kaks tegutses ka vallakeskusest väljaspool. Väike-Maarjas toimus aga teisigi ettevõtmisi, mis pühendatud riigi taasiseseisvumisele.
Uudised
  • 24.08.21, 12:32
Lääne-Virumaa valdade ranitsatoetus on Eesti suuremate linnadega samal tasemel
Lääne-Virumaa suurimat ranitsatoetust maksavad Rakvere vald ja Viru-Nigula vald. Madalaim toetus on Väike-Maarja ja Kadrina vallas. Kas toetus on piisav koolitarvete ostmiseks?
Uudised
  • 04.08.21, 12:11
Virumaal saab sõidueksamile alles aasta lõpus
Kui augusti alguses end kirja panna sõidueksamile siis pääseb Lääne-Virumaal teadmiste kontrollile kolme kuu pärast, naabrite juurde tuleb oodata veel kauem.
Uudised
  • 18.08.21, 17:29
Selgusid keskerakonna esinumbrid Rakveres ning Tapa ja Väike-Maarja valdades
Täna algas kandidaatide ja valimisliitude esitamine oktoobris toimuvateks kohaliku omavalitsuste valimisteks. Keskerakond teatas, et nende esinumber Rakveres on Triin Varek, Väike-Maarja vallas Siret Kotka ja Tapa vallas Maksim Butšenkov.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele