Võsu firmal läks üle ootuste hästi

Autor: Aivar Hundimägi • 30. august 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Esimesel poolaastal asutati Haljala valda 34 uut firmat, millest seitse suutsid ka teises kvartalis käivet teha. Üheks selliseks oli Tallinna koka Elar Jürimäe asutatud Sapidum OÜ, mis tegutses suvel Võsu söögikohas Kuum kahvel.

Elar Jürimäe pidi kevadel kiiresti otsustama, kas avada söögikoht Võsul või mitte. Ta ei kahetse oma otsust.
Autor: Mihkel Maripuu/Scanpix/Postimees

“See suvine projekt läks väga hästi,” ütles suvel Võsule kokkama tulnud Jürimäe, kelle tuntuim söögikoht on Tallinnas asuv restoran Kohalik.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!