• 07.09.21, 11:43

Tamsalu päevad lõpuks toimuvad

Tamsalu linn tähistab 25. sünnipäeva 10.-12. septembrini toimuvate Tamsalu päevadega.
Tamsalu päevade peaesieja on Karl-Erik Taukar Band
  • Tamsalu päevade peaesieja on Karl-Erik Taukar Band Foto: Tamsalu Päevade korraldajad
Eelmisel aastal ära jäänud ning selle aasta mais toimuma pidanud Tamsalu päevad on mitmekesisema programmiga kui kunagi varem. Tapa valla kultuurikeskuse direktor Edmar Tuul sõnas, et Tamsalu päevadest leiavad tegevust kõik inimesed, olenemata vanusest või huvidest. "Samuti pakume mitmekesist programmi nii hingele kui kehale.”
Tamsalu päevad algavad Tamsalu muuseumi 20. sünnipäeva näitusega. Õhtul avatakse kultuurimajas Reena Curphey isikunäitus “LOO-MINE”. Tamsalu päevade avakontserdil esineb Tamsalu kultuurimajas armastatud laulja Maarja-Liis Ilus.
Laupäeval äratab inimesed üles motoklubi Rakvere Raibe RC mootorrataste mürin. Lisaks toimuvad vestlusringid eakatele, kohal on teaduslike etendustega teadusbuss, huvilised saavad proovida kiikingut ning üle linna on avatud mitmed kodukohvikud.
Kuna peagi avatakse Tamsalus beebikool, siis Tamsalu päevade raames toimub beebikooli näidistund, kuhu oodatakse emasid koos oma lapsega mängima. Õhtule paneb meeleoluka punkti tantsuõhtu tammepargis, kus esinevad SK! 14 tantsutüdrukud ning tantsuansambel fantaasia. Tamsalu päevade peaesinejaks on Karl-Erik Taukar Band.
Traditsioonide kohaselt on pühapäev Tamsalu päevadel spordipäev. Avatakse pidulikult Tamsalu rollerirada, kus läheb tuliseks rulluisuvõistluseks ehk toimub võistlus “Viru rull”. Spordikompleksist leiab veel maailmastaari Jaan Roose, kes näitab uskumatut show’d slackline’l ning näha saab ka akrobaatikat õhumattidel. Toimub ka emotsiooniderohke tänavakorvpalli lahing.

Seotud lood

Uudised
  • 05.09.21, 17:27
Tamsalus tekitab koolipäeva alguskellaaja muutmine vastuseisu
Homme hommikul algab Tamsalu gümnaasiumis koolipäev kell 8.30. Koolipäeva alguskellaaja küsimust arutatakse igal aastal, aga sel sügisel otsustas koolijuht koos meeskonnaga, et väike nihutamine tuleb ära teha. Lapsesõbralikkusest kantuna tehtud oluline muudatus tekitab lapsevanemates kirgi.
Uudised
  • 11.08.21, 12:00
Tantsimine - tegevus, mis seob ja ühendab Tamsalu noori
Tamsalu peeti üheksapäevane tantsulaager, mille kulminatsiooniks oli lõppkontsert, kus lapsed esinesid rohkearvulisele publikule kavaga, mis laagri jooksul selgeks õpitud.
Uudised
  • 27.06.21, 14:24
Sääse alevikust võib peagi saada linna osa
Tamsalu külje all, sellega kõrvuti asuvast üle kolmesaja elanikuga Sääse asulast, mida tuntakse kui endist Põdrangu sohvoosi keskust saab suure tõenäosusega veel tänavu Tamsalu linna osa.
Uudised
  • 23.07.21, 11:04
Rolleriraja ehitus Tamsalu spordipargis on lõpusirgel
Tamsalu spordiparki või teise nimetusega, suusastaadionile, rajatakse asfalteeritud rada rullsuuskadega ja -uiskudega sõitmiseks. Raja pikkus on üks kilomeeter ja asfaltkatendi laius kolm meetrit. Töödega on jõutud niikaugele, et asfalteerimine on lõpetatud.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele