• 08.09.21, 13:01

Lepna raamatukogus hakkas tööle postipunkt

Lepnas, kus elanikud on seni saanud postiteenuseid kasutada kas postikulleri vahendusel või Rakveres, alustas 1. septembril raamatukogus tööd postipunkt.
Lepna raamatukogus töötab postipunkt.
  • Lepna raamatukogus töötab postipunkt. Foto: Lepna raamatukogu
Lepna postipunkt on avatud esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti ja reedeti kell 10.30–17.30 ning kolmapäeviti kell 12.30–18.30, nädalavahetustel on postipunkt suletud.
Oma teenuste poolest on postipunkt samasugune postiasutus nagu postkontorgi. Postipunktid võtavad vastu erinevaid saadetisi, makseid (ettevõtetele) ja ajakirjandustellimusi ning müüvad vajalikku postikaupa, näiteks ümbrikuid ja postmarke. Samuti saavad inimesed sealt kätte kõik saabunud saadetised. Postipunktis saab teenuste eest tasuda nii sularahas kui ka maksekaardiga.
Omniva kliendikogemuse üksuse juht Kristi Mäeorg tuletas meelde, et lisaks postkontorisse või postipunkti kohale minemisele on võimalik postiteenuseid tarbida ka oma kodust lahkumata.
„Kui inimene elab lähimast postkontorist või postipunktist kaugemal kui viis kilomeetrit, on tema jaoks kirjakandja tellimine tasuta ning tasuda tuleb vaid tellitavate teenuste eest. Nii saab maapiirkonnas postiteenuseid tarbida ka näiteks siis kui kohalik postiasutus on parasjagu suletud,“ selgitas Mäeorg.
Kirjakandja saab koju tellida helistades telefonil 661 6616, saates e-kirja aadressil [email protected] või vormistades tellimuse Omniva kodulehel. Kirjakandja vahendusel saab nii saata kui vastu võtta kirju ja pakke ning osta postimaksevahendeid, vormistada ajakirjandustellimusi ning maksta makse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele