Suur töökoormus ja vastutus ei lase magada – selle taga on ühiskonna surve olla kõige edukam

Autor: Personaliuudised.ee • 24. september 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

55% Eesti elanikest tunnevad, et nende elu, töö ja une tasakaal on osaliselt paigast ära. Sealjuures ei pea 1/3 uuringule vastanutest piisavat uneaega enda jaoks prioriteediks ning üle 25% vastanutest ütles, et magavad öösel vähem kui kuus tundi. Kas piisav uni on tõesti ohtu sattumas? Uneekspert Kene Vernik jagab portaalis Personaliuudised.ee enda mõtteid, mille arvelt inimesed väärtuslikke unetunde kaotavad ning kuidas pandeemia meie une kvaliteeti mõjutanud on.

Uneekspert Kene Vernik

IKEA uneuuringust selgus, et 40% vastanutest on enda elu, töö ja une tasakaaluga vaid osaliselt rahul ning lausa 15% vastas, et nemad ei ole üldse rahul. Samas ei sea 30% eestlastest piisavat hulka und enda jaoks esikohale, vaid peavad seda pigem isegi aja raiskamiseks, mida toetab ka fakt, et ligikaudu iga neljas inimene magab vaid kuus tundi või vähem.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!