• 29.09.21, 11:07

Punane kukk kargas majale turja

Kui esmaspäeval tuli päästjatel kaks korda käia hooletust kütmisest põhjustatud väljakutsetel, mis lõppesid õnnelikult, siis eile nii hästi ei läinud - tõenäoliselt just hooletust kütmisest alanud põlengu tagajärjel langes tuleroaks kahekorruseline elumaja.
Põleng Moel.
  • Põleng Moel. Foto: Kadrina vabatahtlik päästekomando
Teate põlengust sai häirekeskus eile hommikul kell 8.45. Päästjate kohale jõudes olid Moel Pargi tänaval asuva maja elanikud ja nende koer ise majast välja saanud ning päästjad said kohe kustutamisega tegelema hakata.
Kella 9.22-ks olid tulekolded esimesel korrusel likvideeritud ning alustati kollete otsimise ja kustutamisega hoone teisel korrusel ning vahelagedes. Tulekahju lokaliseeriti kell 10.01 ning likvideeriti lõplikult kella 11.49 paiku.
Inimesed küll kannatada ei saanud, kuid maja muutus elamiskõlbmatuks.
Kuigi tulekahju täpsem tekkepõhjus on selgitamisel, on alust arvata, et põlengu põhjustas hooletus kütteseadme kasutamisel.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele