Nakatumiste arv tegi taas kolmanda laine rekordi

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. oktoober 2021
Jaga lugu

Esmaspäeval tuvastati Eestis 1260 ja Lääne-Virumaal 78 uut koroonapositiivset. Mõlemad numbrid on kolmanda koroonalaine rekordid.

Vaktsineerimine.
Autor: Liis Treimann

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Eestis 894,07 ja Lääne-Virumaal 966,67.

Maakondade lõikes annab see seitsmenda koha. Kõrgeim on haigestumus jätkuvalt Põlvamaal (1643,2), kuid neile hakkab lähedale jõudma Pärnumaa. Üle 1000 on nakatumisnäitaja veel Jõgevamaal, Valgamaal ja Võrumaal.

Lääne-Virumaal on täisealistest vaktsineerimiskuur lõpetatud 65,60 protsendil. Kui Haljala ja Kadrina vallas on täielikult vaktsineeritud enam kui 70 protsenti täiskasvanud elanikkonnast, siis Tapa ja Viru-Nigula vallas vaid napilt üle 60 protsendi.

Vaktsineerimine edeneb aga väga aeglaselt. Viru-Nigula vallas tehti esmaspäeval vaid kaks vaktsiinisüsti ja ega mujalgi lood palju paremad polnud - kõige rohkem ehk 12 süsti tehti Tapa vallas ja Rakvere linnas. Ning Eestis tervikuna sai vaktsiinidoosi vaid 1642 inimest.

Ole teemaga kursis! Telli oma e-postile teavitus, kui ilmub lugu just sellel teemal:

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!