• 12.10.21, 10:47

Nakatumiste arv tegi taas kolmanda laine rekordi

Esmaspäeval tuvastati Eestis 1260 ja Lääne-Virumaal 78 uut koroonapositiivset. Mõlemad numbrid on kolmanda koroonalaine rekordid.
Vaktsineerimine.
  • Vaktsineerimine. Foto: Liis Treimann
Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Eestis 894,07 ja Lääne-Virumaal 966,67.
Maakondade lõikes annab see seitsmenda koha. Kõrgeim on haigestumus jätkuvalt Põlvamaal (1643,2), kuid neile hakkab lähedale jõudma Pärnumaa. Üle 1000 on nakatumisnäitaja veel Jõgevamaal, Valgamaal ja Võrumaal.
Lääne-Virumaal on täisealistest vaktsineerimiskuur lõpetatud 65,60 protsendil. Kui Haljala ja Kadrina vallas on täielikult vaktsineeritud enam kui 70 protsenti täiskasvanud elanikkonnast, siis Tapa ja Viru-Nigula vallas vaid napilt üle 60 protsendi.
Vaktsineerimine edeneb aga väga aeglaselt. Viru-Nigula vallas tehti esmaspäeval vaid kaks vaktsiinisüsti ja ega mujalgi lood palju paremad polnud - kõige rohkem ehk 12 süsti tehti Tapa vallas ja Rakvere linnas. Ning Eestis tervikuna sai vaktsiinidoosi vaid 1642 inimest.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele