Rakvere sotsiaalkeskus sai ruume juurde

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 20. oktoober 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Rakvere sotsiaalkeskuse hoones, kus asub psüühilise erivajadusega inimeste päevakeskus, renoveeriti teise korruse ruumid. Sotsiaalkeskuse juht Mairi Leemets tunneb heameelt, et kogu hoone on pärast 20 aasta pikkust ootust lõpuks nende klientide käsutuses.

Sotsiaalkeskus sai ruumi juurde.
Autor: Kristel Mänd

Remondi tulemusel tekkis võimalus laiendada pakutavat igapäevaelu toetamise teenust. Nüüdsest on olemas nii treeningruum kui muusikatuba, lisaruumi saadi kangastelgedele ja teiste igapäevaste tegevuste tarbeks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!