Lugejad on kõnelnud: tema on Lääne-Virumaa parim õpetaja

Autor: Aivar Hundimägi • 29. oktoober 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Rakvere gümnaasiumi õpetaja Kristi Reineberg pälvis Lääne-Virumaa Uudiste lugejate seas kõige suurema tunnustuse ja tal on võimalik tänutäheks minna Estonia Resort Hotel Spaasse puhkama.

Õpetaja Kristi Reineberg suvisel puhkusel.
Autor: Lääne-Virumaa Uudised

„Tema käe all lasa soovid ja tahad õppida“, „Oma lapsele ei oskaks paremat õpetajat tahtagi“, „Ta on alati toeks,“ – need on vaid mõned laused, millega õpetaja Reinebergi tööd iseloomustati.

Kristi Reineberg ütles, et hea õpetaja saab olla siis, kui lapsed meeldivad ja kui õpetaja on sarnaselt lastega uudishimulik ning soovib uusi asju avastada.

„Minu enda lemmikõpetaja oli vene keele õpetaja, sest ta veetis lastega palju aega koos,“ meenutas Reineberg. Ta viis meid erinevatele reisidele, tal oli aega meiega rääkida ja suhelda ning ta ei piirdunud ainult tundide andmisega, lisas Reineberg.

Reineberg õppis alguses lasteaiaõpetajaks ja töötas ka õpitud erialal. Kui ta enda laps sai kooliealiseks, siis otsustas ka Reineberg juurde õppida, et minna tööle õpetajaks kooli. Ta ei ole seda otsust kordagi kahetsenud.

Seotud lood

Lisaks Kristi Reinebergile tunnustasid Lääne-Virumaa Uudiste lugejad väga paljusid Rakvere koolide õpetajaid. Meie üleskutsele, tunnustada ja kiita Lääne-Virumaa õpetajaid, saadeti 107 ankeeti ja nimetati kokku 81 õpetajat. Kristi Reinebergi märgiti ära seitsmel korral.

Avaldame alljärgnevalt kõik toimetusele saadetud head sõnad Rakvere õpetajate kohta.

Kristi Reineberg

Tema rahulikkus, hoolivus ja abivalmidus muudab lapse koolipäeva vahvaks koosolemiseks. Ta aitab alati, oli suureks toeks distansõppel. Tema käe all lausa soovid ja tahad õppida! Ta on õpetaja suure algustähega. Parim, keda oma lapsele soovida!

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!