Mis põnevat toimub sel nädalavahetusel?

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 5. november 2021
Jaga lugu

Teeme kokkuvõtte selle nädalavahetuse üritustest, kuhu saaks minna nii üksi kui ka koos perega.

Autor: Lisete Laisaar

Rakvere Tarva kodumäng

Täna õhtul kohtub Rakvere Tarvas Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniiril Tartu Ülikool Maks&Mooritsaga. Mõlemal meeskonnal on ses liigas võiduarve avamata ning täna võib olla just see hetk, kus Tarvas teenib hooaja esimese võidu. Kohtumine peetakse Rakvere spordikeskuses algusega kell 19.

Uus film Teatrikinos

Teatrikinos esilinastub täna mängufilm "Igavesed". Massiivne koomiksiseiklus "Igavesed" toob mängu surematud kangelased ehk Igavesed, kes on meie maailma jälginud varjus püsides, sekkumata inimkonna ajaloo sündmustesse, olgu need kuitahes traagilised. Nüüd aga on nad sunnitud tegutsema, kui planeeti ähvardavad kõige elava iidsed vaenlased, Rikutud. Osades: Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Gemma Chan jt.

Isadepäeva autoseiklus

Isadepäev saabub küll alles veidi rohkem kui nädala pärast, kuid esimesed isadepäevale pühendatud üritused juba käivad. Isadepäeva autoseiklus viib osalejad avastama Rakvere ja Rakvere ümbruse põnevaid paiku. Nii nagu ka varasematel seiklustel saavad osalejad enda stardiaja ja -päeva ise valida. Rada on avatud reedest 5. novembrist kuni 14. novembri õhtuni. Täpsem info on leitav Facebookist.

Wiiralti kontsert

Homme kell 21 läheb ansambel Wiiralt lavale Buena Vista Sofa Club´is. Osale bändist on Virumaa lapsepõlve kandiks ja seetõttu oodatakse Rakvere kontserti juba pikisilmi. Plaanis on esitada lugusid kõigilt kolmelt plaadilt. Rohkem infot leiab sotsiaalmeediast. Piletid on müügil Piletilevis.

Ebavere maastikujooks

Pühapäeval saab teha sporti. Ebaveres peetakse juba 19. korda maastikujooksu, kus start antakse kolmele põhidistantsile (2,5 km, 5 km ja 10 km). Oma jooksuvõistluse saavad läbida ka kõige pisemad ning seda 300-meetrisel rajal. Osavõtt on kõigile tasuta, üritus algab 7. novembril kell 12.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!

Meie koostööpartneriteks on

Telli uudiskiri ja ole kursis Lääne-Virumaal toimuvaga

Jaga meiega huvitavat infot!