Eesti ilusüstide kuninganna investeerib kunsti ja krüptosse

Autor: Riina Jussila • 6. november 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Ilusüstide kuningannaks tituleeritud Marju Karin sõidab Lexusega, investeerib mõnusate elamuste näol iseendasse ja lähedastesse ning plaanib aastate pärast metsa moodsa vanadekodu rajada, kus üheskoos sõpradega mõnusalt suitsu tõmmata, šampanjat rüübata ja elus tehtu üle valjult naeru lagistada.

Marju Karin.
Autor: Liis Treimann

"Mul on oma mets, kus seenel ja marjul käia. Kui Dubais võib kõrgklass rääkida isiklikest Lamborghinidest, siis Euroopa kõrgklass noogutab mõnuga pead, kui sul on isiklik looduskaitse all olev mets," on Marju Karin hiljuti tehtud ostuga südamest rahul.

Mehed, miljonid, majad – jagub su elus kõike?

Absoluutselt. Kas just päris miljoneid, kuid kõike on. Mul on lapsi palju, mehi piisavalt olnud ning raha on ka, et vorsti osta.

Sa said esmakordselt emaks 15aastaselt, teise tütre tõid ilmale 17aastaselt. Kui palju pidid kuulma, et sellest tüdrukust asja ei saa?

Igal sammul, aga mulle pole kunagi teiste arvamus korda läinud. Kodus oli mul väga tugev seljatagune ning toetus ja see oli minu jaoks tähtis siis ning on ka täna. Laste isa, kes oli tollal ka ise 15aastane, oli väga suur toetaja. Saame tänagi suurepäraselt läbi. Mul on lapsed, kes mind toetavad, mees, eksmehed. Mu elus pole ühtegi eksi, kes mind vihkaks – ehk vaid mõni mahajäetud kallim kuskil. Kui on mingi mure, kus üks pool saab nõu või jõuga abiks olla, aitame teineteist alati. Milleks vihkamine?

Kui kliinikutes on mehe kätt vaja, siis abistajaid jagub?

Praegune mees, minu Lõvi, oskab kõike teha ja ta päriselt teeb ka. Ta on kõige noorem mees, kellega koos elanud olen (Marju Karini elukaaslane on naisest 16 aastat noorem – toim), kuid väga asjalik ja tegus.

Sa saad enda elukaaslasele toetudes öelda, et noorem generatsioon hukas ei ole?

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!