• 16.11.21, 18:40

Viru-Nigulas said paika volikogu juhid

Viru-Nigula vallavolikogu valis esimeheks Riho Kutsari 12 poolthäälega. Tema vastu kandideeris Kaido Veski kes sai 7 häält.
Viru-Nigula vallavolikogu.
  • Viru-Nigula vallavolikogu. Foto: Viru-Nigula vallavalitsus
Riho Kutsar esindab Valimisliitu Meie Kodu ja Kaido Veski esindab Valimisliitu Tasakaal.
Aseesimeheks valiti Allar Aron 12 häälega, tema vastu kandideeris Uno Trumm kes sai 7 häält. Aron esindab Valimisliitu Meie Kodu ja Trumm EKREt.
Volikogu tänasel istungil osales 20 volikogu liiget, kellest 19 kasutas ka oma hääletusõigust. Üks volinik osales koosolekul veebi teel, sest pidi olema karantiinis ja seetõttu ei soovinud hääletusel osaleda. Volikogu esimehe ja aseesimehe hääletused on salajased ja valla regulatsioonid pole praegu vastavad, et saaks eemal häält anda.
Viru-Nigula vallavolikogus on 21 kohta, millest koalitsioonile ehk Valimisliidule Meie Kodu kuulub 12 kohta ning opositsioonile ehk Valimisliit Tasakaal, Valimisliit 4K, EKRE ja keskerakond kuulub 9 kohta.
Viru-Nigula vallavolikogu esimees Riho Kutsar
  • Viru-Nigula vallavolikogu esimees Riho Kutsar

Seotud lood

Uudised
  • 15.11.21, 16:52
Väike-Maarja vallavolikogu jätkab endiste juhtidega
Väike-Maarja vallavolikogu valis volikogu esimeheks Hans Kruusamägi keskerakonnast ja aseesimeheks Külli Urbase valimisliidust Meie Pandivere, kes asusid samadel kohtadel ka enne valimisi.
Uudised
  • 12.11.21, 15:43
Viru-Nigula vallas sõlmiti opositsioonileping
9. novembril, pärast valimistulemuste väljakuulutamist sõlmisid Viru-Nigula vallas opositsiooni jäänud valimisliidud Tasakaal ja 4K ning erakonnad Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ja Keskerakond omavahel ühise tegevuse kokkuleppe. Tegemist on teadaolevalt esimese opositsioonilepinguga Lääne-Virumaal.
Uudised
  • 12.11.21, 13:22
Kadrina vallas pannakse järgmistel aastatel rõhk uue koolimaja ehitusele
Kadrina vallavanem Kairit Pihlak ning senise volikogu esimees Madis Viise selgitavad Kadrina valla järgmiste aastate plaane. Suurimaks väljakutseks on Kadrina koolimaja ehitus, mis eeldab ka suurema laenu võtmist.
Uudised
  • 11.11.21, 18:08
Kolmes vallas said paika volikogude juhid
Lisatud volikogude koosseisud
Vinni, Tapa ja Rakvere vallas said täna paika uute volikogude esimehed ja aseesimehed. Kõige suurema toetusega valiti tagasi ametisse Rakvere vallavolikogu esimees Peep Vassiljev, Vinni vallas valiti esimeheks Aili Taal ja Tapa vallas Alari Kirt.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele