• 19.11.21, 07:00

Käsmu Meremuuseum sihib Kultuuri Tegu

Eesti Teaduste Akadeemias toimub täna õhtul Kultuuri Tegu 2020 auhinnatseremoonia. Kolmes kategoorias selguvad laureaadid, keda õnnitleb kultuuriminister Tiit Terik. Kultuuri teo peaauhinna nominendid on Käsmu Meremuuseum ja Anu Raua keskus.
Käsmu meremuuseum.
  • Käsmu meremuuseum. Foto: Andras Kralla
Aasta Kultuuri Tegu peaauhinna kandidaadiks on tegu mistahes kunsti– või kultuurivaldkonnast, mis kõnetab ühiskonda, on kantud vabast, sõltumatust ja sotsiaal-kriitilisest vaimsusest.
Auhinnatseremoonia on lõpetuseks Eesti Kultuuri Koja ja Eesti Teaduste Akadeemia koostöös toimuvale teaduskonverentsile “Inimene piiril eri teadusvaldkondade vaates”, mis uurib ja kirjeldab piire inimeses ning ühiskonnas.
Ettekannetega esinevad Tarmo Soomere, Dirk Helbing (Šveits) ja Jaan Ross.
Arutelusid juhivad Kalevi Kull, Jüri Engelbrecht ja Merike Sisask.
Paneelides osalevad Jaan Aru, Aveliina Helm, Mihhail Lotman, Helen Sooväli-Sepping, Laur Järv, Jaan Undusk, Tarmo Uustalu, Tiiu Kuurme, Madis Arukask, Märt Läänemets, Egge Kulbok-Lattik, Hardo Pajula.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele