Rakvere saab suure sisustuskeskuse

Autor: Koit Brinkmann • 22. november 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Bigbanki ühe omaniku Parvel Pruunsilla ning Urmas Kooritsa Saareline Invest OÜ plaanib Rakvere Põhjakeskuse kõrvale suurt kaubandus-, lao- ja büroopindadega sisustuskeskust, milles ankurrentnikuks saab samadele omanikele kuuluv Mööbliait OÜ.

Rakvere linna piirile rajatakse suur sisusustuskeskus.
Autor: Eskiis

Mööbliaida sõsarfirma Saareline Invest ostis hiljuti Rakvere linna piiril Põhjakeskuse lähistele kinnistu, millele on algatatud detailplaneeringu muutmine. Varasemalt lubatud 2000 ruutmeetrist ehitusalust pinda soovitakse suurendada kahekordseks. Plaanitavasse kahekorruselisesse äri- ja kaubandushoonesse peaks tulema kokku kuni 8000 ruutmeetrit brutopinda.

Rakvere vallavanema Maido Nõlvaku teadmisel tuleb hoonesse Mööbliaida kauplus (loe artikli lõpus ka Nõlvaku kommentaari teistest uutest projektidest). Augusti lõpul võttis Rakvere vallavalitsus detailplaneeringu vastu ning septembris-oktoobris toimus planeeringu avalik väljapanek.

Mööbliait OÜ juhataja Urmas Koorits ütles, et kuna Põhjakeskus on Lääne-Virumaa kaubanduse „Meka“, siis pidasid nad selle ajas väga eduka keskuse lähedust oma investeeringu planeerimisel vägagi oluliseks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!