KredExi toetusmeetmete vastu on huvi tundnud üle 30 Lääne-Virumaa korteriühistu

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 23. november 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Alates kevadest nõustavad maakondlikud arenduskeskused (MAK) üle Eesti korteriühistuid tasuta erinevate KredExi toetuste, laenu ja käenduse teemal ning Lääne-Viru maakonnas on seda võimalust viimastel kuudel kasutanud 32 ühistut.

KredExi toel renoveeritud elamu Rakveres.
Autor: Kristel Tell

"KredEx teeb alates kevadest koostööd maakondlike arenduskeskustega, et pakkuda ühistutele ja tulevikus ka eraisikutele parimat võimalikku kohapealset nõustamist ning seda kohalikke olusid hästi tundvate konsultantide poolt," lausus KredExi eluaseme- ja energiatõhususe osakonna juht Triin Reinsalu. "Esimeste kuude statistika näitab, et tegemist oli ülimalt vajaliku ja oodatud teenusega, kuna üle Eesti on nõustamise võimalust kasutanud 430 ühistut."

Sihtasutuse Lääne-Virumaa Arenduskeskus juhataja Heli Eigi sõnul on ühistud selle võimaluse tänuga vastu võtnud ning kokku on viimasel neljal kuul korterelamute energiatõhusamaks muutmise võimaluste ja KredExi toetusmeetmete vastu huvi tundnud 32 ühistut.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!