Ilmateenistus hoiatab tuisu ja libeduse eest

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 28. november 2021
Jaga lugu

Ilmateenistus on andnud üle Eesti esimese taseme hoiatuse, mis tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik.

Autor: Julia-Maria Linna

Sajab lund ning tuiskab ja teedel on suur libeduseoht, rannikul sajab ka lörtsi.

Homme on Eestis ilm peamiselt pilves, tihe lumesadu levib lõunast põhja poole ja tuiskab. Puhub kirdetuul 5-11, puhanguti 14, rannikul ja saartel kuni 16 meetrit sekundis. Õhtul pöördub tuul kõikjal järk-järgult põha ja tugeneb rannikul kuni 15, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on -1...-6, põhjarannikul 0 kraadi lähedal. Teel püsib ka homme libeduseoht.

Teisipäeval on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab, keskpäeval saartelt alates on selgimisi ja sadu hõreneb. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, puhanguti 13, saartel ja rannikul 8-13, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 0..-6°C, õhtul temperatuur langeb.

Kolmapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab kerget lund. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, Kirde-Eestis puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal nõrgeneb ja pöördub itta. Õhtuks langeb õhutemperatuur mandril -8..-14, saartel ja rannikul -2..-7°C-ni.

Neljapäeval on enamasti pilves ilm. Puhub kirdetuul 3-8m/s, pärastlõunal nõrgeneb ja pöördub põhja ja loodesse. Õhutemperatuur on -2 kuni -9°C.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!