Volikogu loobus Vallimäele purikatuse ehitamisest

Autor: Andres Pulver • 22. detsember 2021
Ainult tellijale
Jaga lugu

Rakvere linnavolikogu toetas linnavalitsuse otsust loobuda Vallimäele purikatuse ehitamiseks saadud toetusest, sest omaosalus läheks liiga suureks ja linnal on mõistlikumaid kohti, kuhu praegu raha kulutada.Päris maha aga purikatuse rajamise plaani ei maetud.

Praegusel kujul kavandatud purikatust ei tule. Projekt on vana ja hind ilmselgelt linnale üle jõu käiv.
Autor: Eskiis

Rakvere linn esitas 14. juulil piirkondade konkurentsivõime tugevdamise investeeringute toetuse andmise meetmesse taotluse Vallimäe purikatuse rahastamiseks. "Esimeses voorus jäime joone alla ja saime teate, et toetust ei saa," rääkis Rakvere linnapea Triin Varek.

26. novembril tegi aga Riigi Tugiteenuste Keskus uue otsuse projekti toetamise kohta 1,5 mln euroga. Toetus tuleb ära kasutada enne 30. aprilli 2023. "Ajaaken on väga lühike," nentis Varek.

Linnavalitsus leiab tema sõnul, et ei saa enam lähtuda nendest teadmistest, mis olid Rakvere linnavolikogul otsuse tegemisel ning taotluse esitamise ajal juulis.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!