Moonaküla Muusikaakadeemia esitleb oma talvekava Vihulas

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 12. jaanuar 2022
Jaga lugu

Toomas Krall, Peep Pihlak ja Margus Grosnõi Moonaküla Muusikaakadeemiast tulevad välja talvekavaga, millest kuulajatel on võimalik esimest korda osa saada juba 15. jaanuaril kell 17 Vihula mõisas.

Peep Pihlak, Toomas Krall ja Margus Grosnõi uut muusikaprogrammi saab näha juba 15. jaanuaril Vihulas.

Talvekava produtsendi ja ühtlasi trio laulja Toomas Kralli sõnul plaaniti esmaesitlust juba detsembris, kuid kuulus Covid-viirus tegi omad korrektuurid. "Nüüd on kõik liikmed kenasti ree peal tagasi ja loodame, et nii jääbki," lausus Krall.

Kralli sõnul jäävad küll kavast välja mõned üdini jõulusisulised palad, kuid asemele on õpitud mitu huvitavat ja ehk ka üllatavat talvepala. "Kava ongi üles ehitatud põhimõttel, et kuulajail oleks nii äratundmisrõõmu kui ka värskemaid emotsioone," lisas trio kunstiline juht ja pillimees Peep Pihlak.

Moonaküla Muusikaakadeemia on Rakvere äärelinnas pesitsev kodanikualgatuslik ühing. „Ühing loodi sooviga hoida oma liikmetes head loomingulist energiat ning rõõmustada selle kaudu ka teisi sisukast meelelahutusest huvituvaid inimesi,“ märkis Peep Pihlak.

Varem on akadeemia muusikud kogunud tuntust muusikakiirabi teenuse pakkumisega, mis oma paindlikkusega osutus menukaks just keerulistel Covid-piirangute ajal. Samas on läbi aastate loodud regulaarselt ka mahukamaid programme, eelmisega esineti näiteks menukalt möödunudsuvisel Viru Folgil.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!