Lääne-Virumaa hooldekodud on vaktsineerimistoetuse saamisel esirinnas

Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 13. jaanuar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Sotsiaalministeerium on tänaseks toetanud rahaliselt 66 hoolekandeasutust, kes on täitnud tingimused kõrge vaktsineerituse saavutamiseks.

Aaspere hooldekodu.
Autor: OP Eakatekodu

Lääne-Virumaal on seni toetust saanud Väike-Maarja hooldekodu, Imastu hooldekodu, OÜ Pandivere Pansion (Vao hooldekodu), OÜ S.K. Rakvere Hooldekodu, MTÜ Lille Turvakodu (Aseri), Ulvi Kodu, Tammiku Kodu, OÜ Nemesten (Villa Alfred Kundas), Kunda Südamekodu ja OÜ OP Eakatekodu (Rakvere ja Aaspere). Seega on 66 toetuse saanud ettevõttest koguni kümme meie maakonnast.

Toetuse saamiseks peab vähemalt 90 protsenti töötajatest olema kahe doosiga vaktsineeritud ja toetuse summat saab suurendada, kui suur osa hoolekandeasutuse elanikest on kaitstud ka tõhustusdoosiga.

Toetusmeetme maksumus on kokku 823 728 eurot, millest toetusi on välja makstud 391 497 euro eest. Kokku on toetust saanud 66 hooldekodu, suurim väljamakse hoolekandeasutusele oli ca 41 000 eurot. Toetusi saab taotleda 15. jaanuarini.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!