Ravikindlustust tasub kontrollida

Autor: Maret Güldenkoh, Sisekaitseakadeemia Finantskolledž • 27. jaanuar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Oleme harjunud, et meie töö või õpingutega kaasneb automaatselt ravikindlustus ning arstiabi on meile kui kindlustatud isikutele kvaliteetselt kättesaadav. Me ei pruugi üldse mõelda sellele, et teatud juhtudel polegi ravikindlustust.

Sisekaitseakadeemia finantskolledži maksuarvestuse õppejõud Maret Güldenkoh
Autor: Raul Mee

Raamatupidaja.ee kirjutab, et alanud kalendriaasta on toonud kaasa näiteks täistööajaga inimeste alamtöötasu muutuse või selle, et jaekaubanduses saab kasutada muutuvtunni kokkuleppeid ehk paindlikke töölepinguid. Lisaks teevad paljud tööd võlaõiguslike lepingute alusel ning tegeletakse ka ettevõtlusega. Üksikisiku ettevõtlustegevuse parimateks väljunditeks on hakata füüsilisest isikust ettevõtjaks või siis tegeleda lihtsustatud ettevõtlusega ettevõtlustulu lihtsustatud maksustamise seaduse alusel ehk avada ettevõtluskonto. Vaatame üle kõik eespool kirjeldatud võimalused ning selgitame välja, millistel tingimustel on üksikisikutel ravikindlustus või mida tuleb selleks teha, et ravikindlustus oleks tagatud.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!