Omniva tahab maainimestele koju jõuda

Autor: Andres Pulver • 28. jaanuar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Maakonna omavalitsusjuhtidega kohtunud Omniva juhatuse esimees Mart Mägi nentis, et riiklik postiettevõte peab pöörama uue lehekülje teenuse kvaliteedis. „Praegusel hetkel see lihtsalt ei vasta klientide vajadustele,“ põhjendas ta.

Omniva juhatuse esimees Mart Mägi.
Autor: Andras Kralla

Mart Mägi rääkis, et postiteenus on ajas väga palju muutunud ning praegu saadab näiteks iga eestimaalane kesmiselt vaid ühe kirja aastas, pakkide saatmine kasvab aga hirmuäratava kiirusega.

„Universaalne postiteenus moodustab Omniva käibest vaid alla kümne protsendi,“ lausus Omniva juht. Universaalne postiteenus tähendab seaduse mõistes kirjade ja postipakkide (ehk siis postiasutuse vahendusel teele pandud, mitte kusagilt tellitud pakkide) ning perioodika kohale toimetamist.

Kui seni kehtinud regulatsiooni kohaselt pidi Eestis olema 215 postiasutust ehk postkontorit või postipunkti, mis on avatud vähemalt kaks tundi päevas, siis riigi poolt kehtestatud uus kord nii jäikasid piiranguid ei sea.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!