Lääne-Virumaa Uudiste ajakirjanik valiti aasta ajakirjaniku nominentide hulka

Autor: Äripäev • 3. veebruar 2022
Jaga lugu

Eesti Meediaettevõtete Liidu žürii valis täna aasta ajakirjaniku nominentideks Äripäeva ajakirjaniku ja peatoimetaja asetäitja, Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi, Maalehe ajakirjaniku Bianca Mikovitši, Õhtulehe ajakirjaniku Priit Pärnapuu ning Eesti Päevalehe ja Delfi ajakirjaniku Holger Roonemaa.

Aivar Hundimägi.
Autor: Liis Treimann

Meedialiidu aasta ajakirjanik valiti välja kõigi kategooriate nominentide hulgast, toimetused said võimaluse ka täiendavaid kandidaate lisada. Aasta ajakirjaniku preemia suurus on 5000 eurot ja seda rahastavad Ekspress Meedia, Õhtuleht Kirjastus ja Äripäev.

Žürii tööd juhtis meediaõppejõud ja ekspert Tiit Hennoste. Žüriisse kuulusid Vooremaa peatoimetaja Kerttu-Kadi Vanamb, Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov, Põhjaranniku peatoimetaja Erik Gamzejev, Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald, Maalehe peatoimetaja Hindrek Riikoja, TalTechi strateegilise kommunikatsiooni juht Sulev Oll, Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang ja LõunaLehe peatoimetaja Urmas Paidre.

Võitjad kuulutatakse koos kõigi teiste kategooriate parimatega välja Meedialiidu pressipeol 17. veebruaril.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!