Eesti firma juht Ukrainas: aitame mitte ainult omasid, vaid ka võõraid

Autor: Jaroslav Tavgen • 25. veebruar 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Eesti-Ukraina logistikafirma ACE Logistics Ukraine peadirektor Olena Daško sõnul läks ettevõte üle kaugtööle. Töötajad püüavad ühenduses olla oma peredega ja aidata võimalikult paljusid inimesi, kirjutas Delovõje Vedomosti.

Eesti-Ukraina logistikaettevõtte juht Olena Daško pöördus Delovõje Vedomosti kaudu venekeelsete inimeste poole: "Ma tahan kõigile vene inimestele (sellistele, nagu meiegi) selgelt öelda: siin ei ole asi Ukrainas. Asi on selles, et kellelgi ei ole õigust tulla sulle koju ja sind sinu kodust välja visata. Kogu Ukraina on rahu poolt, aga seisab vastamisi agressiooniga. Kogu Ukraina sõnum on: pole siin midagi sisse pressida ja teisi kodudest ilma jätta. Kellelgi ei ole õigust seda teha. Me usume, et tõde võidab väärinfo ja väljamõeldud lood."
Autor: Liis Treimann

"Nüüd on kõik kodus ja töötavad eemalt," ütles Daško. "Kõike koordineeritakse, midagi ei ole maha jäetud. Meil on sõjaseisukord, nii et laod, toll, sadamad ja lennujaamad on suletud, kõik on pausile pandud. Kuid keegi ei jäta kedagi maha, lihtsalt paigutati autod ohutusse tsooni."

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!