Väike-Maarja noored hakkavad naabrisaates merekonteinerist suvekööki ehitama

Autor: Kristel Kitsing • 23. märts 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Täna, 23. märtsi õhtul alustab TV3-s oma kümnendat hooaega värvikas ehitussari „Naabrist parem“. Viie paari seas hakkavad oma kätega merekonteinerist suvekööki ehitama ka kõigutamatud maakad Väike-Maarjast – Kirke ja Ander Talu.

Kirke ja Ander Talu.
Autor: Kalev Lilleorg

Mitte kaua aega tagasi sai leheveergudelt lugeda, kuidas käisite aastaks ajaks tiiru teisel poole maakera tööd rabamas. Nüüd on ees juba järgmine seiklus. Kuidas üldse see pöörane idee sündis, et saatest osa võtta?

Ütleme nii, et minu peas oli see vaikselt susisenud juba tükk aega, aga no olgem ausad, ega meil seda aega saates osaleda tegelikult ei olnud, võib-olla vaid juhul, kui ööpäeva saaks mõned tunnid juurde. Lõpuks kui käima hakkasid reklaamid, et uus kandideerimine on avatud, siis selle au ja sära saan puhtalt enda peale võtta. Ma lihtsalt saatsin selle kandideerimise avalduse ära, oligi korras. Anderile ütlesin pärast, et nüüd peaks õnne korral hakkama mõtlema, kuidas suur ehitamine kevadesse ära mahutada.

Eks omajagu andis saates osalemisele hoogu ka me varasem projektkorterite ehitus. Väike-Maarjasse on meil täna suure planeerimise ja asjaajamise tulemusel soetatud kolm investeerimiskorterit, millest kaks on ka hetkel välja üüritud.

Olime veidi seda ehitust ja renoveerimist nuusutada saanud, tunduski põnev astuda järgmine samm – võtta osa saatest ja teha kogu seda ehitust võistu peale!

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!