Abilinnapea hinnangul teenisid lumelükkajad hindeks nõrga nelja

Autor: Andres Pulver • 31. märts 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Rakvere abilinnapea Kert Karus tegi linnavolikogu opositsionääride arupärimisele vastates kokkuvõtte lõppenud talve lumekoristusest Rakveres ning leidis, et üldjoontes võib lumetõrjetöödega rahule jääda.

Lumekoristus Rakvere südalinnas.
Autor: Anu Viita-Neuhaus

Kert Karuse sõnul tuleb arvestada, et sel talvel oli päris mitu mitte just tavalist lumetormi, mis olukorra keerulisemaks muutsid. „Aga masinad olid kogu aeg töös ja mehed tegid pea 24tunniseid tööpäevi,“ sõnas ta.

Linnavolikogu liikmed Ülle Lichtfeldt, Laila Talunik, Rainer Miltop, Anti Poolamets ja Aarne Mäe esitasid volikogu veebruari istungil arupärimise abilinnapea Kert Karusele ja linnavalitsusele, milles tundisid huvi lumetõrje korraldamise ja teostamise üle Rakvere linnas.

Kert Karus selgitas, et talihooldustööde korraldamise eest Rakvere linnas vastutab Rakvere linnavalitsus. „Selle all käsitleme vastavate hangete korraldamist talihooldustöödeks,“ täpsustas ta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!