“Unustage ära, minust küll kokka ei saa!” sõnas Triin Pops (32) lähedastele Haapsalu kutsehariduskeskuse lõpupeol, kus ta kokapaberid vastu võttis.
Ometi läks elu nii, et peale koolilõpetamist on kokaamet olnud naise ainuke leivateenimise viis. Südamelähedaseks saanud amet viis noore naise nii kaugele, et peale poja sündi ta palgatööle enam tagasi ei pöördunudki.
“Poja teiseks sünnipäevaks tegime äiapapaga koos vaagnaid, mis külalistele meeldisid,” rääkis Pops, kuidas mõte oma toiduettevõttest idanema hakkas.
Esimesed avalikud ülesastumised toimusid kaks aastat tagasi kodukohvikute päeval Tapal ja maal elamise päeval Uhtnas, kus naine ise ka elab. “Siis sai mulle selgeks, et koduköök ei ole see koht, kus ma müügiks minevaid toite valmistada tahan,” sõnas Pops.
Mullu suvel sai ta kaubale ligi kümme aastat tühjana seisnud Uhtna baari osas, kus avas kõigepealt kodukohviku. Peale kokkulepete sõlmimist ja pisukest remonti renditud ruumides asutas Pops ettevõtte Rebasemänniku Catering OÜ ning nüüd valmivad kõik Rebasemänniku Cateringi tooted endise Uhtna baari köögis.
Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega
Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.