Rakveres napib üürikortereid

Autor: Andres Pulver • 20. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kinnisvaraturg on väga aktiivne ja kinnisvarafirmadel läheb praegu hästi, kinnitas täna Põhjakeskuses kinnisvarabüroo Uus Maa 30. sünnipäeva puhul korraldatud kliendipäeval ettevõtte Rakvere büroo juht Margus Punane.

Margus Punane jagas Põhjakeskuses kinnisvarahuvilistele hüva nõu, aga pakkus sünnipäeva puhul ka kommi.
Autor: Andres Pulver

Ei ole suur saladus, et Rakveres kipub nõudlus kinnisvaraturul pakkumist ületama ning nii juba aastaid. Selle taustal on Margus Punase sõnul nukker, et kavandatavad kinnisvaaraarendused on toppama jäänud.

„Arhitektuurikonkursid on tehtud, aga ebakindlus ehitusturul on nii suur, et keegi ei julge koppa maasse lüüa – ehitushinnad on ettearvamatud,“ kõneles Punane, kes lootis, et aasta lõpuks olukord siiski stabiliseerub.

Rakveres ei ole kinnisvara uusarendusi just liiga palju ning päris uusi korterelamuid on pärast Eesti taasiseseisvumist linna ehitatud vaid kaks, needki üpris hiljuti.

Nendesse majadesse müüs Uus Maa kortereid ette. Punane meenutas, et esimese maja puhul läks müük väga vaevaliselt, sest inimesed polnud taolise eelmüügiga harjunud. Aga kui esimene maja valmis sai ja huvilised nägid, millega tegemist, läksid teise maja korterid juba päris kiiresti kaubaks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!