Tamsalu laululava ümber käivad segased lood

Autor: Andres Pulver • 20. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kui 2020. aastal Tamsalus elanike rahuloluküsitlus korraldati, siis selgus, et väga paljud inimesed soovisid linna laululava rajamist. Selle mõtte rakendas oma valimisvankri ette keskerakondlane Üllar Neeme.

Viimane suurem üritus Tamsalu laululaval oli 2008. aasta Tamsalu päevade laulupidu. Neli aastat hiljem põles laululava maha.
Autor: Erakogu

Ta kogus valimistel 95 häält, mis oli Tapa vallas kuues tulemus. „Ega ma mujalt hääli saanud, Tamsalust ainult. Ja inimesed ootavad, et ma oma lubadust peaksin ja Tamsalu saaks laululava tagasi,“ rääkis Üllar Neeme.

Lihtne see lubaduse pidamine aga pole, sest keskerakond jäi opositsiooni. Selle aasta alguses tegi Neeme kõvasti kihutustööd ja helistas läbi volikogu liikmed, et laululava projekteerimine Tamsalu 100 tamme parki valla eelarves kajastust leiaks.

Vallavalitsus aga sellist ettepanekut ei toetanud, samuti pidas investeeringut ebaotstarbekaks volikogu eelarve- ja arengukomisjon.

„Küll lubas vallavolikogu esimees Alari Kirt, et majanduskulude arvelt tellitakse laululava eskiisprojekt,“ rääkis Neeme.

Kui ta aga vallavanemalt päris, millal eskiisprojekt valmis võiks saada ja mis edasi saab, muutusid lood segaseks. „Vallavanem hakkas mulle rääkima, et inimestele ei meeldi vali muusika ja müra,“ kõneles Üllar Neeme.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!