Toitlustajad Võsul liigset konkurentsi ei taju

Autor: Lisette Luik • 24. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Võsu Grill sulges hiljuti oma uksed ja hoone on veel müügis. Talvel saab Võsul süüa O Kõrtsis ja Meidi kodurestoranis, nädalavahetuseti Wöseski, kuid mida soojemaks lähevad ilmad, seda rohkem ettevõtjaid näeb Võsu vahel tegutsemas.

Kebabistan tegutseb Võsul teist aastat, haagisel on aga neljas suvi Võsul.
Autor: Lisette Luik

Kõige hooajalisemad tegelased Võsu vahel müüvad toitu haagistest ning neil kõigil on oma nišš - Kebabistanist saab kebabe, Grillersist burgereid ja Minu Gelatost gelatot. “Ilusa ilmaga on kõigil tööd. Kui on siin erinevaid tegijaid, on ka rahval tore ja rohkem põhjust kohale tulla,” rõõmustas Merle Kebabistanist.

Merle ja Marko käivad Võsul justkui suvitamas. Tegu on ettevõtjatega, kes müüvad kebabe haagisest maist septembrini ning sel ajal elavad Võsul. Suvine kebabiäri sai loodud, et pakkuda tööd ja praktikat poegadele, kellest üks läks Kebabistanis töötamise tagajärjel kokaks õppima.

Merle ja Marko hinnangul talvel toitlustamisega Võsul ära ei elaks, mistõttu suhtuvad kebabimeistrid haagisesse justkui hobisse, mis pakub põhjust veeta suvi Lääne-Virumaa kuurordis.

Võsu surfikoolil algab tänavu kümnes tegutsemisaasta. Nad on väikeseid sööke-jooke alati pakkunud, aga laiendus, mis aitab viia toitlustuse uuele tasemele, avati alles eelmisel aastal. Neil on arvatud väliköök, kohvik ja baar südaööni ning konkurentsi nad ei taju.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!