Tapa naine läks kuue lapse ja õpetajatöö kõrvalt ülikooli

Autor: Lauri Kool • 25. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

2019. aastal Tapa valla hea ema tiitli pälvinud Birgit Afanasjev on emaks kuuele lapsele ning töötab Tapa gümnaasiumis esimese klassi klassijuhatajana. Pere ja töö kõrvalt õpib Birgit Tartu ülikooli eripedagoogika eriala esimese kursuse sessioonõppes.

Autor: Unsplash

Birgit on sündinud ja kasvanud Tartumaal Võnnus, aga elab juba ligi 20 aastat Tapa linnas. „Kuna mu mees on kaitseväelane, kolisime Tapale elama. Meie peres kasvab kuus last – noorim on kaheaastane ning vanim 18-aastane ja lõpetab sel aastal gümnaasiumi. Nende vahele jäävad lapsed vanuses 4, 6, 14 ja 16,” tutvustab Birgit oma suurt pere.

Erialalt on Birgit Tallinna ülikooli sotsiaaltöö magister, kuid töötanud on reaalselt selles valdkonnas ainult ühe aasta. See-eest Tapa gümnaasiumis on ta vahepausidega kokku töötanud õpetajana 9 aastat. „Tulin algselt kooli asendusõpetajaks, kuid see töö hakkas kohe meeldima ja asusin sel erialal end täiendama,” meenutab ta.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!