Kadrina vald hakkab kooli projekteerima

Autor: Katrin Kivi • 27. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Kadrina volikogu otsustas sõlmida hankelepingu keskkooli projekteerimiseks. Opositsioon on tagajalgadel, sest kriisi ajal enam kui 800 000 eurot suunata projekti, mille koolimajaks realiseerumisele kuluvaid summasid keegi ennustada ei oska, tundub neile vastutustundetu.

Kadrina uue koolimaja lahendused loob arhitektibüroo Arithekt Must töö.

Viimase volikogu otsus toetub valla arengukavale, mis näeb haridusvaldkonnas ette kaasaegse õpi- ja töökeskkonna loomist. Selle eesmärgi saavutamiseks on kokku lepitud Kadrina keskkooli terviklahendusega renoveerimisprojekti koostamine.

Möödunud suvel toimuski arhitektuurikonkurss. Võitjaks kuulutati arhitektibüroo Arhitekt Must töö „Eeskoda“, kellega sõlmitakse projekteerimistööde hankeleping.

Eelnõu seletuskirjast võib lugeda, et hanke läbiviimiseks kasutatakse riigihangete seaduses ettenähtud väljakuulutamiseta läbirääkimistega hankemenetluse liiki.

Projekt läheb kallimaks

Selle aasta valla eelarves on kooli projekteerimise jaoks ettenähtud 600 000 eurot, summa tugineb 2021. aasta kevade hindadele.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!