Pesu- ja aktifoto sessioon oli pungil üllatusi

Autor: Lisette Luik • 29. mai 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Mul on olnud alati huvi pesu- ja aktifotosid pildistada, kuid ma pole selleni kunagi jõudnud, kuna paljud inimesed peavad seda tabuks. Kõigile meeldib vaadata, aga keegi ei julge teha. Olen kogu südamest tänulik, et lõpuks avanes mul võimalus seda teha - siin on lugu, kuidas see juhtus ja mis üllatused sellega kaasnesid.

2500-st täristatud fotost meeldib selle foto sümmeetria ja kompositsioon kõige rohkem. Tegelikult meeldib mulle paar kaadrit veel rohkem, aga neid oleks moraalselt vale avalikkusega jagada.
Autor: Lisette Luik

Ma praktiliselt ei tarbigi alkoholi, aga kord aasta-paari jooksul panen pidu niimoodi, et seda pidu meenutades on kõigi kohalolnute nägu naerul. Eelmise aasta juunis panid pidu mu uued töökaaslased ning ma ei mõistnud, et olin samuti kutsutud - niisiis jõin veini ja krohvisin keldrit.

Ajaks, mil nad helistasid ja küsisid, miks ma peole ei tulnud, olin juba kergelt švipsis. Nad tervitasid mind keldribaaripeol džinni ja toonikuga, mida nad mulle väga lahkelt jagasid.

Olin nii purjakil, et mu sisemine tiiger pääses valla - olin väga lõbusas meeleolus ning rääkisin oma suure naeratuse ja tantsuoskuse abil naisi ära. Uued töökaaslased olid väga üllatunud, et mu viisaka ja tagasihoidliku hoiaku all on peidus selline tiiger.

Üht neiut, kelle naeratus oli minu omast veel suurem ja säravam, ei õnnestunud mul ära rääkida ja see kripeldas mu hinge. Haarasin oma kaamera ja rääkisin talle, et olen aktifotograaf. Ka see ei viinud kuhugi. Tegin temast pilti ja küsisin tema meiliaadressi, et talle see foto meilida. Hommikul meilisin foto ja ausalt öeldes unustasin õhtu, mida ma nagunii ei mäletanud.

Olles üheksa kuud hiljem 26. märtsil Poolas Bialystoki hotellis, et puhata unetust ööst ja Ukraina piiripunktis läbiotsimisse sattumisest, valmistusin kirjutama lugu, kuidas ukrainlasi aidanud virulased sattusid suurde sekeldusse.

Olin väsinud ja tundsin end, nagu keegi oleks mulle kümme tellist näkku pillanud, kuniks mulle tuli e-kiri siira ja särava naeratusega neiult. Ta uuris, kas olen huvitatud aktifotode pildistamisest ja see lõi mu meeled käima. Seda e-kirja lugedes tundsin kerget adrenaliini ja unetust ööst tekkinud väsimus oli täielikult ununenud. Sürreaalne, et see e-kiri potsatas mu postkasti mu senise elu kõige vägevamal päeval.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!