Rakvere riigigümnaasiumi ehitust ei pandagi pausile

Autor: Katrin Kivi • 17. juuni 2022
Jaga lugu

Täna Vikeraadio kella kolmestes uudistes räägiti, et aktsiaselts Riigi Kinnisvara teatas Haridus- ja teadusministeeriumile Rakvere ja Mustamäe riigigümnaasiumite ehitustööde peatamisest, kuid tegemist on siiski eksitusega.

Rakvere riigigümnaasium.
Autor: Tarmo Haud

Riigi Kinnisvara kommunikatsioonijuhi Annely Jõgeva sõnul oli raadiouudise edastamisel tekkinud aps ja kinnitas, et töösolevate riigigümnaasiumite ehitust ei peatata.

"Riigi Kinnisvara ASi investeeringute maht on jäänud samale tasemele," kinnitas ka Riigi Kinnisvara kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger. "Kuna ehitused on läinud kallimaks, siis mingeid ehitushankeid peame edasi lükkama, kuid praegu töös olevad objektid viiakse lõpule."

Päris õigeks ajaks aga hoone sellegi poolest valmis ei saa. Sellest kirjutas Lääne-Virumaa ajakirjanik Andres Pulver 1. juunil ilmunud artiklis "Riigigümnaasiumi maja septembris uksi ei ava". Sellekohaselt valmib riigigümnaasiumi maja hiljemalt aasta lõpuks.

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Meie koostööpartneriteks on

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!