Haljalas õlut tootva firma uus juht ei tea õllest midagi

Autor: Andres Pulver • 7. juuli 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Haljala õlletehases tegutseva majandusraskustesse sattunud Pyynikin Brewing Company uus juht Kari Luttinen, kes on ametis olnud umbes kuu, nentis, et õllekeetmine on tema jaoks küll võõras, kuid firma juhtimist see ei sega.

Pyynikin Brewing Company uus juht Kari Luttinen Haljala tehases.
Autor: Andres Pulver

„Tegelikult ma olen isegi kunagi tudengipõlves kodus õlut teinud ja seda sõpradele müünud, nii et vist kõige hullem polnudki, kui osteti,“ naeris Kari Luttinen, lisades, et tegelikult on tema teadmised õllest kuni viimase ajani olnud enam kui kesised.

Mees rääkis, et tema arvates oli kaks joodavat õlut – hele laager ja tume porter. „Aga viimasel ajal olen avastanud, et õllemaailm on väga lai ning tegelikult on olemas väga palju erinevaid õllestiile ning veel enam maitseid.

„Ja see on üllatav, et mõne õlle kõrvale sobib näiteks šokolaad, teise juurde juust ja mis kõik veel,“ imestas õllefirma boss.

Ning kuigi mehe teadmised õllest on siiani veel kehvapoolsed, siis juhtimiskogemust on tal küllaga. Ettevõtluses on Luttinen tegev olnud kolm kümnendit, viimasel ajal on ta juhtinud mitmeid metallifirmasid.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!