Kuidas ennetada läbipõlemise epideemiat?

Autor: Sandra Dauksiene, Philip Morris International • 31. juuli 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu

Organisatsioonide riskianalüüsi dokumente uurides pole pandeemia mitte midagi uut, kuid leevendusstrateegiat kujundades pole selle riski realiseerumise tõenäosust siiani kuigi suureks peetud ega võimalikku kestust aastatepikkuseks hinnatud. Seda oli seni hinnatud pigem võimaliku kriisina, mille algus ja lõpp on nähtavas tulevikus.

Sandra Dauksienel jätkub raamatu "The Burnout Epidemics" kohta ainult häid sõnu ja nii mõnegi soovituse on ettevõte juba ka oma töökultuuri integreerinud.Autor: Philip Morris International

Varem ei peetud pandeemiat kunagi uueks võimalikuks normaalsuseks, kuid 2020. aasta pandeemia osutus meie elu- ja töökeskkonna jaoks uueks suuremahuliseks pöördepunktiks, mida võiks võrrelda lausa Victoria ajastu industrialiseerimisprotsessiga. Kas teadmatus pandeemia lõpp-punkti ja juba toimunud muutuste kestuse suhtes peaksid olema meie kõigi jaoks olulisimad lähtepunktid, et mõista, kuidas korraldada oma elu ja tööd nüüdsest nii, et see oleks jätkusuutlik.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!