Heiti Hääl kultuuri rahastamisest: üheöösuhteid me väärtustada ei oska

Autor: Mai Kroonmäe • 17. september 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Sarja "Kultuur veab majandust" saatekülalised Kultuuripartnerluse sihtasutuse looja Meelis Kubits ja Alexela suuromanik Heiti Hääl.
Autor: Andras Kralla

Kultuuri ja spordi toetamine on kui iduettevõtetesse investeerimine, kus õnnestuvad vähesed projektid, aga kust saadav tulu korvab täielikult muud ebaõnnestunud rahapaigutused – vähemalt nii võrdleb Alexela suuromanik Heiti Hääl.

“Ühte kultuuriprojekti ei ole investeerida mingit mõtet, see on täpselt nagu idufirmadega, et kui oled teinud kümme panust ja üks õnnestub, siis on läinud väga hästi,” ütles Heiti Hääl. Näiteks oli Alexela Group üks Katrina Lehise ja tema vehklemismeeskonna põhitoetajaid. “Kui medalid ära toodi, siis kõik ülejäänud viie aasta jooksul spordi toetamiseks kulunud raha tasus end hoobilt kuhjaga ära – kui veab, siis ikka jõle vingelt,” ütles ta Äripäeva raadio saates “Kultuur veab majandust”.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!