Lääne-Virumaa sädeinimene ja tuliusin vabatahtlik on leitud

Autor: Katrin Kivi • 1. november 2022
Ainult tellijale
Jaga lugu
Selle aasta sädeinimene ja tuliusin vabatahtlik on küll teada, ent nimed on veel saladuses. Fotol on eelmise aasta sädeinimese nominenid Robert Salep, Anne Tipner-Torn, ja Merike Freienthal ja sädeorganisatisooni nominentide esindajad Rakvere talupoest ja Tarvanpää seltsist ning arenduskeskuse saadikud Kaoke Kärdi ja Aarne Leisalu. Fotolt on puudu sädeinimese nominent Tauno Supper.
Autor: Martin Piir

Lääne-Virumaa sädeinimene ja tuliusin vabatahtlik on tänaseks teada, ent saladus paljastatakse alles 1. detsembril. Siis toimub ka tunnustusüritus, mis seda korda viib tunnustatavad Võsule.

Nii palju nominente kui sel aastal, pole varem tunnustusaktsiooni korraldaja esindajad varem näinud. „Võib isegi öelda, et inimeste reaktsioon tänavusele üleskutsele on pehmelt öeldes ebaeestlaslik,“ muigas Lääne-Viru Arenduskeskuse vabaühenduste konsultant ja tunnustusürituse projektijuht Kaoke Kärdi kommentaariks.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus

Vormista Lääne-Virumaa Uudiste digitellimus ja saad:

  • Ühe tasuta lisakasutaja
  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja

Tellimust saab katkestada kuni kaks tööpäeva enne järgmist maksetähtaega

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!