Apteek kolis Haljala vallamajast välja

Autor: Katrin Kivi • 2. november 2022
Jaga lugu
Kliendid rõõmustavad, et saavad ühildada poeskäigu apteegis käimisega.
Autor: Haljala vald

Eile avas Haljalas BENU Apteek uksed uues kohas. Nimelt kolis varem vallamajas asunud apteek Grossi toidukauplusega ühte majja. Vallamajas tegutsev juuksur jätkab tööd vanas kohas.

Apteeker Vilve sõnul on uued ruumid kindlasti tunduvalt kliendisõbralikumad ning esimesel päeval on apteeki külastanud klientide hinnangul uus asukoht oluliselt mugavam - toidukaubad ja ravimid saab nüüd mugavalt kätte ühest kohast, kirjutatakse Haljala valla sotsiaalmeedia lehel.

Haljala valla volikogus otsustati tänavu septembris maha müüa kuus vallale kuuluvat kinnisvara objekti, nende hulgas on ka hoone, milles tegutseb Haljala vallamaja. Pikka aega on selles majas tegutsenud ka apteek ja juuksur.

Juuksur Merli ütles, et temaga pole vald rendilepingut lõpetanud ja seetõttu pole ta ka uut kohta otsinud. Samas tõdes ta, et ega alevis uut pinda võtta pole, kuid uskus, et lahendus leitakse koostöös vallaga.

Autor: Haljala vald

Kas tahad alati teada, kui Lääne-Virumaa Uudistes sel teemal kirjutatakse? Kasuta Minu Lääne-Virumaa funktsiooni ja vali märksõnad, mida oma personaalses uudiskirjas näha tahad.

Vaata veel

Liitu uudiskirjaga ja oledki kursis, mis Lääne-Virumaal toimub

Jaga meiega huvitavat infot!