• 28.11.22, 06:01

Kemplemine Tapa volikogus ei taha kuidagi lõppeda

Vastasseis opositsiooni ja koalitsiooni vahel on Tapa vallas pigem süvenemas ning viimatine vallavolikogu istung andis sellele taas kinnitust.
Tapa vallavalitsus lükkab ettevõtlusspetsialisti Marko Teiva tanki ja saadab ta tutvustama vastuolusid tekitavaid teemasid.
  • Tapa vallavalitsus lükkab ettevõtlusspetsialisti Marko Teiva tanki ja saadab ta tutvustama vastuolusid tekitavaid teemasid. Foto: Andres Pulver
Istung algas opositsiooni ettepanekuga, mille tegi kõigi kümne opositsiooni esindaja nimel reformierakondlane Reigo Tamm – võtta istungi päevakorrast välja Karja 4 ehk nn Männikumäe palkmaja kinnistu müük ning Eha 4 kinnistu detailplaneeringu algatamine.
Tamm põhjendas seda asjaoluga, et Eha 4 detailplaneeringu algatamise vastu oli volikogu ettevõtlus- ja majanduskomisjon, Karja 4 kinnistu müügi vastu aga kultuuri- ja spordikomisjon.
„Eelarveauke tuleks lappida teisiti kui ühekordse varade müügiga ja komisjonide esimehed võiksid kuulata komisjonide liikmete arvamust,“ sõnas Tamm.
Koalitsioon aga arvas, et neid päevakorrapunkte tuleb siiski arutada ning hääletus nende punktide päevakorrast välja võtmise kohta lõppes 11:10 koalitsiooni kasuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele